3FM nieuws

Drake blaast concert af vanwege instortingsgevaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Drake blaast concert af vanwege instortingsgevaar

De catwalk boven het podium was gevaarlijk en daarom kon het concert van Drake niet doorgaan, dat maakte het management bekend. De zanger zei het optreden van zaterdag 19 oktober een uur na aanvang af.

UPDATE (22 oktober): Het management van Drake vertelde dat de reden voor het afblazen van het concert het gevaar rondom de grote catwalk bij het podium is. De grote brug die over het podium staat is een groot onderdeel van de show. Inmiddels is het probleem opgelost en dus kan het optreden in Montreal van woensdag 23 oktober doorgaan.

Fans van Drake waren zaterdagavond 19 oktober not amused. Na een uur voor het podium in Philadelphia te hebben gewacht, konden ze weer naar huis, omdat het concert werd afgelast.

Drake laste show af

Een woordvoerder van de concerthal vertelde dat de show vanwege een technisch probleem niet door kon gaan. Veel bezoekers spuiden hun woede de wereld in via Twitter. De Would You Like A Tour?-tour, waar de show in Philadelphia onderdeel van was, werd eerder al een maand uitgesteld. De reden was toen dat Drake meer tijd nodig had voor repetities.

Would You Like A Tour? wordt 21 oktober hervat

Het concert van zaterdag was de tweede in de reeks optredens van zijn tour. Het derde concert van maandag 21 oktober in Montreal gaat wel door, liet het management weten. Het concert dat last minute werd afgelast is verplaatst naar 18 december 2013.

Drake is SuperCrazyTurboTopHit

Het derde studioalbum Nothing Was The Same kwam uit op 24 september 2013. Coen en Sander zijn onder de indruk van de tweede single van dit album: 'Hold On, We're Going Home'. Niet voor niets riepen ze deze track uit tot SuperCrazyTurboTopHit.

Ster advertentie
Ster advertentie