3FM nieuws

RHCP brengt komende half jaar 18 singles uit

  1. Nieuwschevron right
  2. RHCP brengt komende half jaar 18 singles uit

Red Hot Chili Peppers-bassist Flea kondigt aan dat we de komende maanden heel veel nieuwe singles van zijn band kunnen verwachten.

De mannen van Red Hot Chili Peppers zitten nog midden in de tour rondom de release van hun tiende studioalbum I'm With You. Toch zijn er al weer berichten dat er nieuw werk aan komt. Eerder zei drummer Chad Smith dat er zeker nog tien nummers over zijn van de I'm With You-sessie, die ze zo zouden kunnen uitbrengen. Bassist Flea laat nu weten dat er concrete releaseplannen zijn.

Flea onthult plannen van RHCP

Flea bevestigt aan een van zijn volgers op twitter dat ze tijdens het touren aan nieuw materiaal werken. De bassist voegt daar nog aan toe dat we de komende tijd flink wat singles kunnen verwachten: "We are also going to put out 18 new songs over the next 6 months on 7 inch and digitally."

3FM Presents: Red Hot Chili Peppers in Goffertpark

Red Hot Chili Peppers deed met de I'm With You-tour in oktober 2011 Nederland aan. Ze stonden toen in Ahoy. Wegens groot succes van dit enorm snel uitverkochte concert komen ze deze zomer nog een keer. De mannen spelen donderdag 28 juni 2012 op het openluchtpodium in het Goffertpark te Nijmegen.

>> Meer over 3FM Presents RHCP in Gofferpark

Ster advertentie
Ster advertentie