3FM nieuws

Dit wil je horen: The Cool Quest covert '7 Years'

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit wil je horen: The Cool Quest covert '7 Years'

2015 was een goed jaar voor The Cool Quest: ze traden 120 keer op in binnen- en buitenland en werden uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Helemaal terecht natuurlijk, en dat lieten ze vandaag (8 februari) nog even fijntjes horen in de show van Giel.

(Foto: Xanne Wijkamp)

Lukas Graham is misschien nog geen household name in je muzikale bibliotheek, maar het lieve liedje '7 Years Old' heb je sowieso een keer voorbij horen komen in de ether. Lukas Graham zong de track al live in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request 2015 en vanochtend hoorde je 'm op je radio. Maar dan net een tikkie anders...

'7 years', The Cool Quest-style

De Zwolse band stond vanochtend te shinen op De Speelplaats en gaf een eigen draai aan de hit van Lukas Graham. En dat klonk lékker! Check de fantastische cover hier:

The Cool Quest

De band brak in 2014 door met het album Funkin Badass. Ze stonden bij RTV Oost en bij Radio 6 werden ze bekroond tot Soul & Jazz Talent. Dit jaar brengen ze constant nieuwe muziek uit: een EP verschijnt binnenkort en de singles 'Pulsar' en 'Heatwaves' zijn al gearriveerd.

Vorig jaar maakte de band ook al indruk bij Giel op De Speelplaats met hun cover van 'Blame It On The Night' en eigen nummers van hun debuutalbum.

Live

Zelf live meemaken? De band staat onder andere op 12 februari in de W2 in Den Bosch, de dag erna in Atak in Enschede en op 15 april in Paradiso Amsterdam. Maar eerst nog even genieten van 'Heatwaves', live bij Giel.

The Cool Quest - 'Heatwaves'

Ster advertentie
Ster advertentie