Naar homepage
3FM nieuws

Tinder geen succes? Probeer deze hilarische datingapps!

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Tinder geen succes? Probeer deze hilarische datingapps!

Niet iedereen heeft succes met het eindeloze geswipe op Tinder. Gelukkig is er voor iedereen wel een alternatieve dating app waar je meer kans maakt. Probeer deze eens:

REFRIDGERDATING

Dit is een nieuw fenomeen. Refridgerdating is daten op basis van de inhoud van je koelkast. Wie weet vind je wel iemand die ook houdt beschimmelde kaas, zure melk en mayonaise.

Shuffle

Wat zegt nou meer over een persoon dan zijn of haar muzieksmaak! 'Shuffle' matcht je met een andere single die ook wel geniet van jouw playlists.

DIG

Als je hond leuker is dan jij, heb je misschien de meeste kans met DIG. Dit is een dating app waarbij je je toekomstige liefde uitzoekt op basis van je favoriete viervoeter. Misschien vind je dan wél iemand die trouw blijft...

VEGANIFIC

Tinder is natuurlijk een grote vleeskeuring en geen plek voor vegetariërs en vegans. Met Veganific weet je gelijk wat voor vlees(vervanger) je in de kuip hebt, want is speciaal voor alle plantaardige en diervriendelijke singles. Er hangt wel een prijskaartje aan: het kost €19,99 per maand.

LUXY

Heb je niet per se de looks maar wel de cash? Dan is Luxy de app voor jou. Deze app is alleen geschikt voor de rijken der aarde en kun je alleen joinen als je 200k of meer verdient.

SUPPR

Ben je een echte foodie? Deze app matcht je met andere foodies op basis van je favoriete restaurants en gerechten. Dan heb je in ieder geval een lekkere maaltijd bij de eerste date!

3FUN

3FUN is een dating app voor trio's voor "curious couples and singles". Als het niet lukt met een persoon, waarom probeer je dan niet gewoon meteen twee personen aan de haak te slaan?

Waar wacht je nog op?

Ster advertentie
Ster advertentie