3FM nieuws

Tweede editie That's Live XL

  1. Nieuwschevron right
  2. Tweede editie That's Live XL

Alleen maar vrouwelijke artiesten in de tweede editie van That's Live XL die op 28 mei plaatsvindt in Luxor Live, Arnhem.

In navolging van een succesvolle eerste editie van That's Live XL is het binnenkort tijd voor een vervolg!

Tweede editie That's Live XL

Eric Corton heeft het voor elkaar: een optreden met alleen maar vrouwelijke artiesten. Tijdens de tweede editie van That’s Live XL in popzaal Luxor Live in Arnhem spelen er acht Nederlandse, vrouwelijke talenten. Qeaux Qeaux Joans, Yori Swart, Kris Berry, Fridolijn van Finn Silver, Lavalu, Celine Cairo, Sofie Letitre en Cato van My Baby spelen elkaars nummers en slaan de handen ineen voor een paar bijzonder covers om een unieke editie van That's Live XL neer te zetten.

Veel vrouwelijk talent in That's Live!

Volgens Eric is er in de media veel te weinig aandacht voor het frisse, vrouwelijke talent dat er in Nederland rondloopt. Eric: "Vandaar dat wij al die talenten maar eens met elkaar in één programma stoppen en een creatieve ontploffing organiseren waar niemand omheen kan!"

Het idee is ontstaan toen Qeaux Qeaux Joans en Yori Swart Eric via Twitter duidelijk maakten dat het de hoogste tijd werd om hun vriendin Kris Berry uit te nodigen voor zijn radioprogramma That's Live op 3FM. Direct ontstond het plan om ze samen langs te laten komen en werden nóg vijf muzikale vriendinnen opgetrommeld die wat Corton betreft een podium verdienen.

That's Live XL in Luxor Live

That’s Live XL vindt plaats op dinsdag 28 mei van 20.00 tot 23.00 uur in Luxor Live in Arnhem. De uitzending van het concert is zaterdag 1 juni tussen 18.00 en 20.00 uur te horen in That’s Live.

>> Voor meer info en kaartverkoop check de site van That's Live

Ster advertentie
Ster advertentie