3FM nieuws

Nieuwe videoclip voor Nina June

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe videoclip voor Nina June

Oud-Serious Talent Nina June heeft een fascinerende videoclip gemaakt bij haar nieuwe single 'For Love'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zonder enige vorm van promotie wist Nina June al met haar nieuwe single 'For Love' al zo’n 120.000 plays op Spotify te vergaren. Daarnaast maakte ze de videoclip met niemand minder dan 3FM Serious Talent David Benjamin! David is namelijk ooit afgestudeerd als filmmaker aan de Film Academie in Amsterdam voordat hij besloot om zich vol op de muziek te storten. De samenwerking tussen de twee songwriters resulteerde in de mooie videoclip hierboven.

Onaardse choreografie

Voor de videoclip van 'For Love' werkte Nina samen met danser Remy van Tilburg. Hij wist een fascinerende en onaards-ogende choreografie te maken bij de track, die hij met een ontbloot bovenlijf tot uiting brengt in een verlaten pakhuis. Nina June over haar nummer:

"'For Love' gaat over de verborgen eenzaamheid van onze generatie en de zoektocht naar dat wat echt is. De dans brengt het thema prachtig in beeld; het is krachtig, kwetsbaar, hoekig en zacht"
Nina June

Bijzondere componist

Nina June wist het nummer te schrijven met Martijn Konijnenburg, die momenteel een internationaal naam maakt als de componist van Kygo’s 'Firestone'. Het nummer 'For Love' is de eerste song van Nina’s nieuwe muzikale project BON VOYAGE. Dit project is een serie van tracks en video's die zij in samenwerking met de componist maakt. Voor elke videoclip werkt zij met een andere kunstenaar.

Ster advertentie
Ster advertentie