3FM nieuws

Beyoncé toegevoegd aan sterrencast muziekfilm

  1. Nieuwschevron right
  2. Beyoncé toegevoegd aan sterrencast muziekfilm

De kersverse moeder is niet van plan om het rustig aan te doen. Ze werkt al weer aan nieuwe muziek en gaat acteren.

BBC Newsbeat meldt dat Beyoncé in One Hit Wonders gaat spelen. One Hit Wonders is de nieuwe musicale filmproject van Ryan Murphy, de man achter de Amerikaanse hitserie Glee.

One Hit Wonders

Andere sterren die zijn toegevoegd aan de cast zijn Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow en Reese Witherspoon. De drie actrices spelen zangeressen die in de jaren ‘90 een hit hadden, maar daarna in de vergetelheid zijn geraakt. Ze besluiten jaren laten een comeback te maken door samen een supergroep te vormen.

Rol van Beyoncé

Het script van One Hit Wonders moet nog geschreven worden, maar de rol van Beyoncé is wel al bedacht. Welke personage ze voor haar hebben gecreëerd, is nog niet bekend gemaakt.

Glee meets The Lonely Island

Ryan Murphy gaat de film regisseren. Het script schrijft hij samen met Brad Falchuk en Ian Brennan, die ook uit het Glee-team komen. Cabaretier Andy Samberg van The Lonely Island wordt verantwoordelijk voor de liedjes in de film.

Baby Blue

Producer Ryan Tedder vertelde afgelopen maand dat Beyoncé werkt aan twee nieuwe albums. Dat terwijl de zangeres pas nog bevallen is van dochtertje Blue.

>> Meer over Baby Blue

Ster advertentie
Ster advertentie