3FM nieuws

De Zwarte Cross en andere 3FM-Hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. De Zwarte Cross en andere 3FM-Hoogtepunten

Festivals en mooi weer. Het was weer een prachtige week! Dat vraagt om een overzichtje!

We stellen elke vrijdag een overzicht samen met daarin de 3FM-hoogtepunten van de week. Check hieronder de meest bijzondere, hilarische en grappige fragmenten. Staat jouw favoriet er ook tussen?

1. Sprong over hoofdpodium op Zwarte Cross

Op de Zwarte Cross gebeuren veel gekke dingen. Over de meeste dingen die op de Zwarte Cross gebeuren kunnen we helaas niks zeggen... Maar er zijn gelukkig ook beelden gemaakt van een paar spectaculaire stunts.

De mix van cross en muziek kwam tot een letterlijk hoogtepunt toen er een motorcrosser over het hoofdpodium van de Zwarte Cross sprong. Een dag eerder maakte een van de crossers een onfortuinlijke smak, maar op dag twee waagde hij de sprong gewoon nog een keer. Dat ging maar net goed... Bekijk hier de beelden.

>> Meer Zwarte Cross

2. Beth Hart - 'Life Is Calling' op Zwarte Cross

Behalve veel crossmotoren kun je op de Zwarte Cross ook genieten van veel muziek. Beth Hart was ook van de partij want 'Life Is Calling' people! Zon, veel zand en lekkere muziek. Wat wil een mens nog meer!

>> Meer Zwarte Cross

3. Glen Hansard live in 3VOOR12RADIO

Hoorde je dit rijdend in je auto op een verlaten snelweg met een ondergaand zonnetje flikkerend in je ogen, dan weet je even, heel even, wat geluk is. Glen Hansard speelde op zijn vervallen oude gitaar een aantal prachtige nummers in 3VOOR12RADIO. Zo zie je maar dat het niet alleen met goed materiaal te maken heeft, maar ook met talent.

>> Bekijk ook zijn andere livetracks

4. Two Door Cinema Club - 'Sleep Alone' live bij Giel

Het tweede album van Two Door Cinema Club genaamd BEACON komt op 3 september uit. Maar woensdagochtend brachten ze alvast een bezoekje aan Giel om 'Sleep Alone', de eerste single van het album, live ten gehore te brengen. Zou jij wel een nachtje met de drie mannen van Two Door Cinema Club door willen brengen?

>> Meer Two Door Cinema Club live bij Giel

5. 3VOOR12RADIO was erbij: Eddie Vedder in Carré

Eddie Vedder trapte woensdagavond 25 juli zijn Europese solo tour af in Carré in Amsterdam. Donderdagavond 26 juli gaat hij voor de tweede keer het Koninklijke Theater aan de Amstel betoveren. Stond jij vedder dan Eelco van het podium dan heb je misschien niet alles goed meegekregen. Luister hier zijn verhaal of bekijk alle foto's van woensdagavond.

>> Bekijk ook nog even de foto's van Eddie Vedder in Carré

Staat jouw hoogtepunt er niet tussen? Laat het ons weten!

>> Check meer gemist op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie