3FM nieuws

Jullie hoogtepunten van het festivalseizoen

foto: Silvy Maatman
  1. Nieuwschevron right
  2. Jullie hoogtepunten van het festivalseizoen

Het festivalseizoen is weer voorbij (probeer niet te huilen) maar dat leverde wel een heleboel mooie verhalen op. We vroegen op Facebook en Twitter naar jullie mooiste momenten tijdens het festivalseizoen van dit jaar. We kregen een hoop reacties en hebben een paar mooie verhalen voor je verzameld!

Boukje werd ten huwelijk gevraagd op Rock Werchter

"Ik ben jarig op 29 juni en mijn verloofde Hans is jarig op 2 juli. We wisten allebei wel dat we wilden trouwen, maar wanneer dé vraag kwam wist ik niet. Op Rock Werchter vierden bij allebei onze verjaardag en precies tussen onze verjaardagen in, op 1 juli om twaalf uur, vroeg Hans me ineens ten huwelijk. Ik was net van plan om te gaan slapen toen hij ineens op één knie voor me ging zitten, op de modderige grond van de camping met een prachtige ring in zijn hand. In een paar prachtige zinnen overdonderde hij mij en ik zei natuurlijk JA!"

Sharda vierde haar eerste vakantie zonder ouders met de Cheffies op Sziget

"Sziget was mijn hoogtepunt! Met veertig graden liep ik, gewapend met vier liter water, naar de front row. Hier kwam ik twee vriendinnen van mij tegen en daar sloot ik bij aan. Nadat we een act moesten afkijken, begon het echte plezier. Daar stond ik, 1400 kilometer van huis vandaan, te wachten op Chef'Special. Ja oké, de Cheffies, een band die je op ieder Nederlands festival ziet. Maar geloof me, je favoriete band zien, in het buitenland, op je eerste vakantie zonder ouders, dat was echt een hoogtepunt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Emardo ontmoette Imagine Dragons op Pinkpop

"Het was geweldig. We wonnen de 3FM-actie en stonden te wachten en wisten niet wat er ging gebeuren... We waren met een man of twintig en hadden meteen een klik omdat we allemaal fan zijn van Imagine Dragons. We gingen naar de backstage dat was zo tof, ik vergeet dat nooit meer. Wie had ooit gedacht dat ik backstage op Pinkpop terecht zou komen?! Vervolgens gingen we naar een zaaltje met koptelefoons daar mochten we nieuwe nummers van Imagine Dragons luisteren. Ik was erg blij, maar stiekem ook teleurgesteld dat we 'alleen maar nummers gingen luisteren'. Na vier nummers kwamen de jongens van Imagine Dragons ineens binnen, we mochten hen vragen stellen en op de foto. Ik kan het nog steeds niet beseffen!"

Diana ontmoette Justin Bieber twee keer dit festivalseizoen

"Ik heb Justin Bieber afgelopen jaar twee keer ontmoet. Ik ben door Europa gaan reizen naar verschillende festivals waar hij optrad. Onder andere in Italië en natuurlijk op Pinkpop. Zo heb ik hem bijvoorbeeld ontmoet voor zijn optreden op Pinkpop en ook in Milaan heb ik hem eventjes kunnen spreken op het vliegveld. Ik was met andere fans, we wisten waar hij aankwam en waar hij zou vertrekken. Hij praatte met ons het was geweldig, ik had dit zelfs niet durven dromen, ik ben namelijk supergroot fan. De optredens waren ook goed en hij zong gemotiveerd. Ik heb genoten!"

Tot volgend jaar, festivalseizoen!

Ster advertentie
Ster advertentie