3FM nieuws

Stromae pakt 3FM Megahit met 'Mon Amour'

foto: Artwork 'Mon Amour'
  1. Nieuwschevron right
  2. Stromae pakt 3FM Megahit met 'Mon Amour'

Stromae bracht een maand geleden 'Mon Amour' uit in samenwerking met Camila Cabello. Met een hilarische clip in Love Island-setting, somt Stromae als een ware casanova zijn voormalige (fictieve?) partners op. Als je Franse taalknobbel je echter in de steek laat en niet beter zou weten, is 'Mon Amour' een heerlijk broeierige en zoet romantische knaller van hit. Zoals de maestro ook live bewees afgelopen zondag als afsluiter van Lowlands, waar koppeltjes en nieuwe liefdes spontaan in elkaars armen vielen terwijl ze meezongen met 'Mon Amour'.

De track is deze week 3FM Megahit, en hoor je dus extra vaak op 3FM.

'Mon Amour' in een Love Island-parodie

De track kennen we natuurlijk al van het album Multitude, maar is nu in een nieuw jasje gestoken mede door de hulp van Camila (in het Frans!). De nieuwe versie laat met behulp van de videoclip een parodie zien op de realityshow Love Island, ook wel 'La Ville Mon Amour'.

Het nummer is een samenspel tussen Camila en Stromae, waarbij het stel net uit elkaar is. Vrouwenverslinder Stromae verklaart echter opnieuw de liefde en belooft "deze keer echt trouw te zijn, het is voorbij met alle andere vrouwen". Camila aan de andere kant predikt ook dat ze nog van hem houdt, maar dat ze geniet van haar vrijgezelle bestaan en dat ze het er flink van wil nemen. Een kat en muis spelletje dus, die heen en weer blijft gaan gedurende het lied.

De videoclip laat op humoristische wijze het spel tussen de geliefdes zien, waarbij alle vrouwen en meerdere mannen in het huis er een potje van lijken te maken.

Check de clip hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stromae op Lowlands

Nog geen week geleden sloot de alleskunner van een artiest Lowlands af, op een manier waarop alleen Stromae dat kan. Niet voor niets dat zijn Lowlands-show op nummer 1 staat van de top 30 van Lowlands-lijst van 3voor12: "De headlineshow van Stromae is alles wat je wil van zo'n laatste headlineshow: muzikaal strak, visueel spectaculair, zwalkend van emotionele diepgang naar vreugdevolle euforie. Zo dirigeert de Belgische maestro Lowlands naar een climax."

3FM x Lowlands

Ook dit jaar heeft 3FM uitgebreid verslag gedaan van Lowlands. Benieuwd naar de hoogtepunten? Check hier het overzicht van exclusieve intieme sessies, interviews en optredens.

Ster advertentie
Ster advertentie