3FM nieuws

Pitbull naar Alaska dankzij grap

  1. Nieuwschevron right
  2. Pitbull naar Alaska dankzij grap

Rapper Pitbull gaat dankzij een grap optreden in de meest afgelegen vestiging van de supermarktketen Walmart, gelegen in Kodiak Alaska.

Pitbull beloofde in een campagne voor de grote Amerikaanse supermarktketen dat hij naar het filiaal zou komen dat de meeste facebook-likes verzamelde. Tegen alle verwachtingen in kwam de afgelegen vestiging van het plaatsje Kodiak in Alaska uit de bus als grote winnaar, schrijft Mashable.com.

Journalist wilde Pitbull naar Alaska verbannen

De Walmart pagina van Kodiak won met meer dan 70.000 likes. Dat is erg veel, helemaal als je weet dat het plaatsje maar net meer dan 6000 inwoners heeft. Het was dan ook snel duidelijk dat er meer aan de hand was. David Thorpe, een journalist voor The Boston Phoenix en SomethingAwfull.com, had na het zien van de campagne besloten er zijn missie van gemaakt om Pitbull naar Alaska te verbannen.

"I decided to get involved. With the help of some friends on Twitter, including the incomparable @fart (fellow SomethingAwful.com writer Jon Hendren), I started a campaign to exile Pitbull to the Walmart on Kodiak Island, an icy, bear-infested locale just south of Alaska."

Pitbull laat zich niet kennen

Ondanks dat het niet helemaal is gegaan zoals de actie bedoeld was, houdt Pitbull zich aan zijn woord.

"I heard that Kodiak, Alaska, has the most likes due to someone who thinks he was playing a prank," zegt Pitbull in de onderstaande video. "I said, `OK, great, this sounds really good.' You have to understand I will go anywhere in the world for my fans." De medewerkers van de supermarkt in Kodiak zijn staan al klaar de komst van de rapper.

Journalist en Wallmart-medewerkers blij

Pitbull is zelfs zo sportief om 'the prankster' uit te nodigen voor zijn concert in Alaska. David Thorpe reageerde via twitter op de uitnodiging van Pitbull: “Ever have one of those days where you get called out by @Pitbull and it’s not even noon?”

Videoboodschap van Pitbull

Ster advertentie
Ster advertentie