Naar homepage
3FM nieuws

Lorde wie..?!

  1. Nieuwschevron right
  2. Lorde wie..?!

Dat moet de Uber-chauffeur hebben gedacht toen de Nieuw-Zeelandse zangeres instapte. Hij kon namelijk niet ophouden over zijn eerdere bekende passagier en merkte totaal niet op wie er op dat moment in z'n auto zat. Pas je wel op dat je niet vergeten wordt, Lorde?

133119 lorde in de studio 28facebook 2 C 2015 29

Onherkenbaar in de Uber

Blijkbaar had de chauffeur voor Lorde ook al een celebrity in de auto. Hij was hier zo van onder de indruk dat hij totaal geen oog meer had voor de zangeres. Zou dit misschien iets te maken kunnen hebben met je langverwachte album waar we maar niks over horen, Lorde? Als Uber-chauffeurs je zelfs al niet meer herkennen, wordt het misschien tijd voor nieuwe muziek. Yes, please!

Twitter-steun

Hopelijk zorgt deze ervaring voor wat extra motivatie. Het heeft in ieder geval genoeg indruk op haar gemaakt om de confronterende situatie uitgebreid op Twitter te delen in een hilarische reeks Tweets.

Gelukkig krijgt ze al snel steun van Ellie Goulding die een soortgelijke ervaring deelt en laat de officiƫle twitterpagina van Uber weten: "He's probably never seen a diamond in the flesh." Scherp Uber, erg scherp!

133677 lorde uber twitter 1
133678 lorde uber twitter 2

Nieuw album

Godzijdank waren er genoeg twitteraars die er hetzelfde over dachten als wij. De jongen hieronder stelde de vraag die we allemaal in ons hoofd hadden en kreeg ook meteen het verlossende antwoord: Lorde zit in de studio, hell yeah! Bij 3FM wachten we er namelijk al een tijdje op.

133679 lorde uber twitter 3
Ster advertentie
Ster advertentie