3FM nieuws

Luister de nieuwe KoRn in 3VOOR12DB

  1. Nieuwschevron right
  2. Luister de nieuwe KoRn in 3VOOR12DB
Dinsdag staat 3VOOR12dB in het teken van het nieuwe album van {l}KoRn{/l}: Take A Look In The Mirror. Je hoort de nieuwe nummers en de nieuwe sound van deze grondleggers van de hedendaagse metal.Ook hoor je in 3VOOR12 DB het interview met frontman Jonathan en gitarist Munky over het zelf produceren van een album, waarom ze een hekel hebben aan singles en waar ze tegenwoordig hun inspiratie vandaan halen.

Het nieuwe album van {l}KoRn{/l}, Take A Look In The Mirror, verschijnt in Amerika op vrijdag 21 november en dat is vier dagen eerder dan gepland. Deze beslissing werd genomen nadat ontdekt werd dat het album gelekt is naar internet.

Aangezien Take A Look In The Mirror alleen in slechte kwaliteit wordt aangeboden, stelde {l}KoRn{/l} alles in het werk om de nieuwe plaat voor de fans zo snel mogelijk beschikbaar te maken. "Toen we hoorden dat het album op internet stond, zeiden we 'fuck de releasedata'. Onze fans willen het album en wij willen dat ze het album horen zoals wij het bedoeld hebben," aldus zanger Jonathan Davis. Op de dag dat Take A Look In The Mirror in Amerika uitkomt, geeft de band een uitverkocht concert in de Hammerstein Ballroom in New York.
Ster advertentie
Ster advertentie