3FM nieuws

Nicki Minaj noemt 'Anaconda' een grap

  1. Nieuwschevron right
  2. Nicki Minaj noemt 'Anaconda' een grap

Nicki Minaj zegt dat haar single 'Anaconda' een grap was. Maar er zit volgens de R&B-zangeres en rapper wel een belangrijke boodschap in.

De clip van 'Anaconda', waarin Nicki Minaj flink met haar billen schudt, zal niemand ontgaan zijn. Er zijn al talloze grappen over en parodieën op die clip gemaakt. Nu heeft Nicki in een interview met Complex toegegeven dat ze het zelf ook een grap vindt.

"Het was een grap"

Nicki neemt 'Anaconda' totaal niet serieus: "Dat hele nummer, ik was gewoon dom. Het was een grap. Ik wilde graag zien hoe mijn vriendinnen Shekira en Thembi zouden reageren. Als ze het nummer niet leuk vinden, zeggen ze 'Nee'. Zodra ze de studio inliepen lachten we en hadden we plezier. Ik dacht, als we dit doen, dan gaat iedereen er plezier mee maken."

Belangrijke boodschap

Maar volgens Nicki zit er wel een belangrijke en positieve boodschap in het nummer: "Ik wilde een nummer maken dat vollere vrouwen omarmd. Ik wilde er seksueel, maar ook speels mee zijn. En ik wilde dat het zo melodieus was dat, zelfs wanneer je geen Engels begrijpt, je nog steeds mee zou gaan met de melodie en dat je geen idee zou hebben van de ranzige shit waar ik over zing. Ik krijg daar een kick van. Het was makkelijk om te schrijven. Ik maakte gewoon een melodie en liet de woorden gewoon komen."

Nicki Minaj - 'Anaconda'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie