3FM nieuws

Annemieke en Domien in de ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Annemieke en Domien in de ochtend
Een nieuw geluid in je weekend op 3FM. Voortaan word je wakker met Annemieke en Domien op zaterdag- en zondagmorgen op 3FM
Annemieke en Domien gaan met ingang van zaterdag 7 februari ieder een nieuw programma maken in de 3FM weekendochtend. Elke zaterdag en zondag van 07.00 tot 10.00 uur is ‘Domien is Wakker’(NPS). Van 10.00 tot 12.00 uur neem Annemieke de 3FM studio over voor haar programma ‘Annemieke Hier’(TROS).

Wie?
Annemieke Schollaardt was onlangs veelvuldig op televisie te zien als presentator van de 3FM Updates tijdens 3FM Serious Request. Zij is al jaren de vaste dj van Uruzgan.FM, het speciale radiostation voor militairen in Afghanistan. Domien Verschuuren won in 2007 de Marconi Award voor 'beste aanstormend talent'. Beide DJ’s zijn afkomstig van de 3FM Radio DJ Opleiding.

Zendercoördinator Florent Luyckx
“Met Domien en Annemieke hebben we bij 3FM twee bijzondere talenten in huis”, zegt Florent Luyckx, 3FM zendermanager. “Ze zijn jong, slim en bezeten van muziek en radio. Samen met het onlangs gestarte programma 'Timur Open Radio' is met deze nieuwe programma's het 3FM Weekend nog verder versterkt".

Domien is Wakker
Domien is Wakker (NPS) zorgt voor het ultieme weekendgevoel op de vroege ochtend van 3FM. Domien praat je bij over muziek, nieuws, trends en de leukste dingen om het komende weekend te doen. Samen met twee columnisten, de luisteraars van 3FM en heel veel muziek is uitslapen verleden tijd!

Domien Verschuuren: "Ik heb al een nieuwe wekker gekocht, dus de titel zal ik in elk geval eer aan doen."

Annemieke Hier
Annemieke Hier (TROS) is voor alle type ochtendmensen. De katerende, winkelende en vooral de muziekmens is iedere zaterdag en zondagochtend tussen 10 en 12 welkom bij Annemieke in haar eerste soloprogramma op 3FM. Annemieke : "Ik ga me muzikaal uitleven en verheug me op ieder weekend ontzettend dikke ochtend-lol"

3FM DJ-opleiding
De 3FM DJ-opleiding is een instituut waar jaarlijks een tiental getalenteerde DJ’s de kans krijgt om nachtelijke vlieguren te maken en daarna door te groeien naar een groter publiek. Deelnemers aan de opleiding mogen één maal per week een show maken gedurende de nacht.

De 3FM DJ-opleiding duurt gemiddeld 2 jaar en onderscheidt zich door het praktijkgerichte programma in combinatie met intensieve individuele begeleiding.

>> Ook DJ worden in de nacht?

Ster advertentie
Ster advertentie