3FM nieuws

Pink-fan gearresteerd na tweet over bom

  1. Nieuwschevron right
  2. Pink-fan gearresteerd na tweet over bom

Een Australische tiener is tijdens een concert van Pink gearresteerd, omdat hij getweet had dat hij een bom bij zich had.

Een 16-jarige Australische jongen is afgelopen zondag (7 juli 2013) tijdens een show van Pink in Melbourne uit het publiek geplukt. Dat was naar aanleiding van zijn tweet, meldt Billboard.

'@Pink I'm ready with my Bomb'

Op het moment dat de Amerikaanse zangers het podium van de Rod Laver Arena betrad, stuurde hij de volgende tweet uit: "@Pink I'm ready with my Bomb. Time to blowup #RodLaverArena Bitch.” De tweet is inmiddels van Twitter verwijderd.

Het personeel van de arena herkende de jongen aan de hand van zijn profielfoto. Daardoor kon de politie hem ter plekke arresteren. Hij mocht al vrij snel weer naar huis, maar moet binnenkort wel voor de rechtbank verschijnen.

Tweet ging over Pinks liedje 'Timebomb'

De jongen sprak vandaag (maandag 8 juli) met de media. Hij verklaarde dat hij helemaal geen slechte bedoelingen had. De tweet was een referentie naar Pinks liedje 'Timebomb', een bonustrack op haar nieuwste album The Truth About Love.

"It was meant to be about drop the effects, the music, everything - just drop it all," vertelde de jongen.

Ster advertentie
Ster advertentie