3FM nieuws

3FM Serious Talent Stage op Noorderslag

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Talent Stage op Noorderslag

Ook in 2013 is er een 3FM Serious Talent podium aanwezig in de Oosterpoort tijdens het Noorderslag festival in Groningen

Voor de vijde keer op rij heeft 3FM een eigen 3FM Serious Talent stage op Noorderslag. In de entreehal van De Oosterpoort spelen op zaterdag 12 januari Mattanja Joy Bradley, Soul Sister Dance Revolution, Sunday Sun, Rilan & The Bombardiers en Milkbar.

Tien 3FM Serious Talent bands op Noorderslag

Op het Groningse festival staan in totaal tien 3FM Serious Talent bands en artiesten, verdeeld over de tien podia van het festival. Tijs van Liemt, coördinator 3FM Serious Talent, is blij met de 3FM Serious Talents op Noorderslag, dat geldt als belangrijkste staalkaart van de Nederlandse popmuziek:

3FM Serious Talent en Noorderslag vinden het supporten van nieuw Nederlands, muzikaal talent allebei erg belangrijk. Spelen op Noorderslag is een belangrijke stap in de carrière van een band. Het feit dat tien 3FM Serious Talent bands en artiesten hier mogen laten zien wat ze in huis hebben is voor ons, en ongetwijfeld ook voor de bands, heel belangrijk.

Mocht je nog niet bekend zijn met de bands die in januari in Groningen te zien zijn, geen paniek. Veel van hen zijn al bij 3FM te gast geweest en dus hebben we er beeldmateriaal van. Maak hieronder kennis met de line-up:

Mattanja Joy Bradley - 'Tighten Up'

Soul Sister Dance Revolution - 'Hold The Line'

Sunday Sun - 'Highly Respected'

Rilan & The Bombardiers - 'Happy Jack'

Milkbar - 'Accident'

Ster advertentie
Ster advertentie