3FM nieuws

Marcus Mumford wil graag een nieuw album gaan maken

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Marcus Mumford wil graag een nieuw album gaan maken

Na het uitbrengen van zijn eerste solo-album genaamd (self-titeld) is Marcus Mumford klaar om weer terug te keren naar zijn vorige band Mumford & Sons. In een interview met het NBC-programma 'TODAY' vertelt Marcus: "Het volgende wat we gaan doen is in dezelfde kamer zitten en alle nieuwe muziek die we geschreven hebben met elkaar delen."

Tour met de band

In het interview ging Marcus Mumford zelfs nog verder, hij vertelt dat de band weer gaat toeren en met een nieuw album gaat komen. Marcus: "Zelf heb ik al een paar nummers klaarliggen. En dan zullen we een plaat maken, toeren en weer doen waar we van houden."

De laatste keer dat de band met een nieuw album kwam is al bijna vijf jaar geleden, het album Delta stamt uit 2018 en werd door fans en critici goed ontvangen. Wanneer het nieuwe album uitgebracht gaat worden en of de band echt gaat touren is niet bekend.

3FM Exclusive

Na het horen van het interview is het misschien toch mogelijk om Mumford & Sons weer live te kunnen zien spelen. In de lente van 2019 speelde de band een 3FM Exclusive voor een klein gezelschap, 3FM-luisteraar Jasper won een privé-optreden voor 50 vrienden en familieleden.

Bekijk het optreden hier terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie