3FM nieuws

Gerard interviewt Little Steven van The E Street Band

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard interviewt Little Steven van The E Street Band

Gerard is fan van Bruce Springsteen en daarmee de E Street Band. Hij mocht een van de kleurrijke figuren uit de band interviewen: Little Steven, oftewel Steven Van Zandt.

Little Steven, of Steven Van Zandt is radiomaker, entrepeneur, componist, producer en topacteur, maar waarschijnlijk het meest bekend als bandlid van The E Street Band. Op de pauze van een paar jaar na, is hij altijd een een vaste waarde van de band geweest. Eigenlijk doen we hem te kort als we hem enkel als bandlid blijven betitelen, want dat is hij als artiest praktisch overstegen.

Gerard Ekdom interviewt Little Steven

Onze Gerard Ekdom is fan. Van Bruce Springsteen en van The E Street Band, dat kan je niet ontgaan zijn. Hij had de eer om een van zijn helden te spreken. Even liep Steven weg, want Gerard was niet de enige die wat van hem wilde. Toch ging het allemaal heel relaxed en maakte hij later wel tijd voor Gerard.

Festivals: 'Fun!'

Met een klein glaasje water on the side maakte Gerard er een relaxed interview van. Steven wist vooral nog van de vorige keer dat hij het 'fun' vond, dat het roze was en het heel leuk was om een keer andere bands te zien. De vorige keer dat de band op Pinkpop stond, was het voor het eerst dat zij überhaupt festivals deden. En dat was 'nothing but fun'.

Speciale band met Nederland

Steven heeft een speciale band met Nederland. Hij is gek op het publiek en gek op het festivalpubliek in het bijzonder. Hij noemt ons zijn geadopteerde broeders. Vandaar die aangenomen achternaam!

Op maandagavond gaven ze een schitterende show. Daar kon je op rekenen:'we are fully intending to give the best live show we can,' zoals Steven zelf zegt.

De video van het interview met Little Steven

Ster advertentie
Ster advertentie