3FM nieuws

CeeLo Green biedt verontschuldigingen aan

  1. Nieuwschevron right
  2. CeeLo Green biedt verontschuldigingen aan

Rapper CeeLo Green heeft zich diep verontschuldigd voor zijn uitspraken op twitter over verkrachting. Vervolgens heeft hij zijn account weer geactiveerd.

De Gnarls Barkley zanger deed op dinsdag 2 september een aantal uitspraken op twitter over verkrachting. Hij schreef: "Het is geen verkrachting als iemand niet eens bij bewustzijn is. Mensen die verkracht zijn, herinneren zich dat." Deze posts werden hem niet in dank afgenomen. Green verwijderde vervolgens zijn account.

Green biedt excuses

Nu is hij terug op twitter en biedt hij zijn excuses aan. Hij schrijft: "Ik wil me diep verontschuldigen voor de reacties die ik op twitter heb geschreven. Die opmerkingen waren idioot, niet waar en ik geloof er ook niet in."

Lees hier zijn excuses.

Tv-show van de buis

De golf aan commentaar was niet het enige slechte nieuws wat CeeLo Green deze week te verduren kreeg. De Amerikaanse zender TBS heeft besloten zijn tv-show The Good Life niet meer uit te zenden. Het publiek riep de zender op de reality show van de buis te halen. Het is niet duidelijk of TBS gehoor gegeven heeft aan de wens van het publiek of dat ze al eerder besloten hadden te stoppen met de show.

Ster advertentie
Ster advertentie