3FM nieuws

Sanders vakantiebandje: dit zijn de favo vakantietracks van BN'ers

  1. Nieuwschevron right
  2. Sanders vakantiebandje: dit zijn de favo vakantietracks van BN'ers

Nu Domien geniet van een heerlijke vakantie geniet, neemt Sander de ochtendshow effe over. En tijdens die show maakt hij nu een vakantiebandje dat iedere dag wordt aangevuld door de favoriete zomerhits een BN'er.

Een paar hoogtepunten

Wie had er vroeger geen vakantiebandje met alleen maar dikke kneiters van hits? Sander is erg benieuwd naar de verhalen hierachter en belt iedere dag met een BN'er. Hij of zij vertelt welk nummer past bij de vakanties van vroeger. Dit levert uiteraard een hoop leuke anekdotes op. Mocht je de afgelopen weken hebben uitgeslapen (het is immers vakantie), dan kun je hier een paar hoogtepunten terugluisteren.

Linde Schöne

Waar ging de Nijmeegse vroeger altijd naartoe op vakantie? En wat spookte ze daar uit? Sander ondervroeg Linde Schöne op de vroege ochtend, en checkte welk nummer haar het ultieme vakantiegevoel geeft.

Kraantje Pappie

Crane vertelt enthousiast dat hij op zijn negende al rondliep in het feestgedruis van Blanes. Lekker zwemmen in zwembaden waar je helemaal niet mag komen, klappen krijgen van de politie, niets is Kraantje Pappie te gek! Je hoort het al, als er iemand goede vakantieverhalen heeft, is het Kraan wel.

Torre van De Staat

Toen Torre nog klein was had hij soms het gevoel een maand in de auto te moeten zitten voor hij eindelijk op vakantie was. Gelukkig had hij drie bandjes, waarvan één van Bert en Ernie. Ook was hij super vooruitstrevend bezig en bedacht hij een vette manier om contact te houden met zijn vriendjes. Zónder internet. Bert en Ernie kan Sander natuurlijk niet zomaar in zijn lijstje zetten. Welke het wel geworden is? Check het hier.

Geraldine Kemper

Geraldine reist natuurlijk voor haar baan de hele wereld rond, maar er was een tijd dat ze nog "gewoon" op vakantie ging. Geraldine's mooiste vakantieherinnering is niet eens zo heel lang geleden. Het nummer komt uit 2014, in die zomer was Geraldine naar eigen zeggen op het vetste festival ter wereld. Welk nummer ze gekozen heeft? Effe op play klikken...

Jordy van De Likt

Een echt zomerhitje zet Jordy van De Likt in de playlist. Vanuit zijn bootje belt hij met Sander en vertelt hij zijn ultieme vakantienummer. Lekker met het gezin in de vouwwagen naar Italië en dan dat ene nummer draaien. Met 'n merkstiffie schreef de broer van Jordy op de cd welke nummers er allemaal opstonden. Herkenbaar!

De volledige playlist

Sander heeft nog een volle week met vakantie anekdotes voor de boeg, maar is alvast een playlist begonnen. Een echt vakantiebandje dus! Vanaf maandag wordt de playlist verder aangevuld met 5 verse tracks.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie