3FM nieuws

Spinnen, slangen en meer 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Spinnen, slangen en meer 3FM-hoogtepunten

Zoals elke week is het weer tijd voor de de 3FM-fragmenten die je niet gemist mag hebben.

Mooie momenten en hilarische gebeurtenissen moeten gedeeld worden. Om met een voldaan gevoel het weekend in te gaan, zetten we de meest bijzondere fragmenten van de afgelopen week op een rijtje.

1. Bert is bang

Berts komt oog in oog te staan met zijn grootste angsten: vogelspinnen en meterslange slangen. Deze lieverdjes worden naar de studio gehaald en daar is Barend zacht gezegd niet blij mee. Overwint Bert wel zijn angst?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2. Hoera, Michiel verjaart!

Michiel is 6 maart jarig. Zonder dat hij het weet, staat Gerard met een verjaardagscomité - in de vorm van Plork en de Aannemers - bij hem voor de deur. Giel volgt alles op de voet.

3. Webcanary

Vrijdag 9 maart was kon je meedoen aan de tweede editie van Webcanary. Weet jij wat er op het briefje van tekentalent Jelmer stond? Laat je antwoord hier achter.

4. Kom uit je bed met ED

3FM Serious Talent ED brengt 6 maart zijn nummer 'So Not You, So Not Me' ten gehore bij Giel. Bekijk hier ook ED's cover van Shadow Days van John Mayer.

5. Flirt je Stijf: MAYGAY!

Sharon heeft Ilse leren kennen op een gay-site. Ze hebben tot nu toe alleen webcamcontact. Ilse wil Sharon niet in real life ontmoeten, maar Sharon wil graag een stapje verder gaan. Sharon flirt met Ilse, maar het gesprek loopt anders dan je verwacht...


>> Meer gemist? Check 3fm.nl/gemist

En wat was jouw favoriete fragment van de week?

Ster advertentie
Ster advertentie