3FM nieuws

Geen genade bij 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Geen genade bij 3FM
Zou het de zomertijd zijn? Steeds meer gasten komen te laat, en de dj's pikken het niet meer! Vooral de immer stipte Stenders niet...
De dj worden steeds strenger hier bij 3FM. Geen genade, te laat is te laat.

Opendeur
Tip: wees optijd voor het opendeurbeleid van Giel. Elke ochtend tussen 6.05 en 6.10 zet Giel zijn deur open voor wie maar wil. Vol spanning deed hij dinsdag de deur open ... en wie stond daar?

Helemaal niemand! Zijn gasten waren te laat! Niet handig als je maar 5 minuten hebt... Giel moest streng zijn, en stuurde zijn gasten terug naar Haarlem.

>> Meer over Giel

En dat is twee
Wat vindt Rob Stenders nooit grappig? Een band die twee dagen te laat komt. Want niet alleen de gasten van Giel hebben er last van, de Indecent Proposalband The Melbourne Shufflers kreeg het ook voor elkaar. Twee dagen te laat, dat gaat zelfs Rob 'Ik kom altijd te laat' Stenders te ver.

Woensdag dus geen Indecent Proposal voor The Melbourne Shufflers, maar Rob gaf de kans aan elk willekeurig bandje dat er voor 2 uur was. De Hilversumse band Plush sprintte als een gek richting studio en stond om 13.50 uur hijgend op de stoep.

Ruim op tijd zou ik zeggen! De eerste seconden radiotijd hebben de mannen van Plush binnen hoor! Zo is Stenders dan ook wel weer.

>> Meer over Stenders Eetvermaak


Ster advertentie
Ster advertentie