3FM nieuws

Les Djinns, Neilio en Ruben Vitalis bij Barend en Wijnand

  1. Nieuwschevron right
  2. Les Djinns, Neilio en Ruben Vitalis bij Barend en Wijnand

Les Djinns, Neilio en Ruben Vitalis kwamen in de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 juni het weekend inluiden bij Barend en Wijnand!

Bijkomen van je avondje stappen? Dat doe je met Barend en Wijnand. Je kon vrijdagnacht lekker onderuitgezakt genieten van het geluid van Les Djinns, Neilio en Ruben Vitalus!

Les Djinns

De Limburgse band Les Djinns won de finale van de provinciale popwedstrijd Nu of Nooit en mocht zodoende Pinkpop 2014 openen. Met hun psychedelische, vintage rockmuziek wist Les Djinns de vakjury voor zich te winnen en de overige finalisten (Amish Winehouse, Cuda, The Mothmen en Cherry Darling) achter zich te laten.

Less Djinns - 'Like It'

Neilio

Hardstyle-DJ Neilio heeft de afgelopen jaren op Defqon1, Qontinent, Q-base and Bassleader opgetreden. Hij krijgt support van DJ's als Coone, Headhunterz, Wasted Penguinz, Psyko Punkz.

Neilio - 'Way Beyond'

Ruben Vitalis

Ruben begon in 2009 met het produceren van dancemuziek. In een handomdraai stond hij op festivals als Dance Valley, Crazyland en Free Festival te draaien. Ook in het buitenland valt hij in de smaak: hij draait met regelmaat in Spanje, Egypte en Ministry of Sound in de VS.

Ruben Vitalis - 'No Surrender'

Beelden volgen later.

>> Check de site van Barend en Wijnand

Ster advertentie
Ster advertentie