3FM nieuws

Dekoor live in 3voor12 Radio

  1. Nieuwschevron right
  2. Dekoor live in 3voor12 Radio

Dekoor kwam donderdagavond 15 mei langs bij Giel in 3voor12 Radio!

De gouden keeltjes van de 30 Dekoor-leden werden donderdag 15 mei ingezet om Giel wakker te houden tijdens de vierde avond van zijn recordweek!

Dekoor op podium met The Rolling Stones

Het Utrechtse zanggezelschap staat tijdens Pinkpop op het podium met The Rolling Stones! Het bijzondere optreden vindt plaats op zaterdag 7 juni, de eerste dag van het driedaagse festival in Landgraaf. Het blijft niet bij dat ene concert, want Dekoor en de Stones treden 28 juni ook op tijdens het popfestival Rock Werchter in België.

Dekoor live bij Giel

Dekoor is een Utrechts close harmony koor, bestaande uit 30 jonge en muzikale (oud)-studenten. Het koor zingt een mix van jazz, gospel en pop, maar experimenteert ook met klassieke muziek en wereldmuziek. Dekoor zette zich in 2010 ook wereldwijd op de kaart: ze werden namelijk wereldkampioen in jazz op The World Choir Games in China.

Bovendien reisde de formatie in de zomer van 2012 af naar de Verenigde Staten om tijdens The World Choir Games deze titel met succes te verdedigen. Naast de titel van wereldkampioen in de categorie jazz, werd deze keer ook de wereldtitel in de categorie pop behaald. Hoe goed dit koor is hoorde je donderdagavond 15 mei, want dan spelen ze live vanaf De Speelplaats bij Giel.

Dekoor - 'You're The Voice'

Dekoor - 'We Are Young'

Dekoor - 'Don't Give Up'

Dekoor doet aan spontane serenades

Ster advertentie
Ster advertentie