3FM nieuws

Politicus noemt Lady Gaga een slet

  1. Nieuwschevron right
  2. Politicus noemt Lady Gaga een slet

Een New Yorkse politicus noemt Lady Gaga een slet omdat ze een jointje rookte tijdens haar concert in Amsterdam.

De New Yorkse politicus James Molinaro vindt het schandalig dat Gaga tijdens haar concert in de Ziggo Dome in Amsterdam marihuana rookte op het podium. Volgens de politicus heeft Lady Gaga een grote invloed op veel kinderen en is ze een slecht voorbeeld.

Lady Gaga rookte jointje

Tijdens Gaga's Born This Way Ball- concert (18 september) gooide een fan uit het publiek een jointje naar de superster. Lady Gaga liet er geen gras over groeien en stak hem aan. De dag na het concert reageerde James Molinaro op Gaga's actie. "Deze slet beïnvloedt heel veel kinderen. Mijn nicht heeft twee dochters van twaalf en veertien jaar die gek zijn op Lady Gaga," zei hij tegen nieuwssite Silive.com.

De politicus definieert het woord 'slet'

Naderhand deed James Molinaro een poging zijn opmerking te nuanceren door het woord 'slet' uit te leggen. "Iemand is een slet als diegene immoreel is of zich onbehoorlijk gedraagt. Dat staat in ieder woordenboek," probeerde hij. De New Yorkse politicus vindt elk rolmodel die in het openbaar verdovende middelen gebruikt een slet.

"Popsterren, acteurs en sporters zijn slechte rolmodellen"

James Molinaro vindt dat alle popsterren, acteurs en sporters die in het openbaar drugs gebruiken een slecht voorbeeld zijn voor de jeugd. "Ze moeten worden aangepakt voor hun gedrag. Ze gebruiken drugs alsof het niks is. We moeten ze niet aanbidden, we moeten ze niet belonen. Eigenlijk zouden ze geslagen moeten worden," aldus de boze politicus.

Ster advertentie
Ster advertentie