3FM nieuws

Serious Talent Daily Bread bij MetMichiel

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Talent Daily Bread bij MetMichiel

Daily Bread komt woensdag 30 mei naar de studio voor een Serious Talent Sessie bij MetMichiel!

Na drie dagen Pinkpop gaan we gewoon door met extra veel live muziek! Woensdagavond komt Serious Talent Daily Bread langs bij MetMichiel voor een lekkere live-sessie.

Daily Bread live

Met 'Loverst' overtuigden de Friese heren en dame 3FM van hun talent. Die single leverde ze de felbegeerde titel 3FM Serious Talent op. Woensdag 30 mei komen ze naar MetMichiel om ook live te laten horen wat ze in hun mars hebben. Ze spelen dan eigen werk, en ze doen een eerbetoon aan een van hun muzikale invloeden. Alanis Morissette is groot jeugdsentiment voor Daily Bread-frontvrouw Kimberly, die ze eren met een cover van 'Hand In My Pocket'.

Zangers Kimberly over Alanis Morissette:

"Dit liedje is jeugdsentiment voor mij, ik heb een tijdje in Duitsland gewoond en was altijd alleen met mijn moeder en broertjes en zusjes thuis. De lange ritjes terug naar Nederland om bij oma op bezoek te gaan waren gevuld met alleen maar Alanis Morissette, Massive Attack en The Cranberries. Ik vond Hand in My Pocket altijd een zielig liedje, maar desondanks is hij mijn hele leven bij gebleven, ik doe nog steeds sporadisch de afwas met mijn moeder en dan zingen we keihard mee met Alanis Morissette."

Luister woensdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur naar MetMichiel

>> Check de site van MetMichiel

Ster advertentie
Ster advertentie