3FM nieuws

Nieuw talent in de nacht op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw talent in de nacht op 3FM
De getalenteerde Robbert-Jan van de Velde start in de nacht van zondag op maandag met een nieuw programma op 3FM.
Wie, wat, waar, wanneer?
Van zondag tot maandag presenteert Robbert -Jan van 01.00 tot 04.00 uur in VARA-zendtijd Robbert-Jan. Daarin passeren een terugblik op het weekend, een vooruitblik op de komende werkweek en heel veel muziek. Van de Velde maakte hiervoor op werkdagen het ochtendprogramma voor het regionale radiostation Haarlem 105.

Robbert-Jan van de Velde:
“Een paar maanden geleden stuurde ik een demo van mijn programma naar 3FM, want ik had op internet gelezen dat 3FM opleidingscoördinator Iwan Reuvekamp altijd zelf feedback geeft op demo's. Ik was benieuwd en stiekem hoopte ik op meer."

"Maar ik heb er nooit op gerekend dat ik zo snel een plek binnen de 3FM DJ opleiding zou krijgen. Ongelofelijk, maar ontzettend gaaf. Ik ben blij dat 3FM en de VARA me deze kans geven en heb veel zin om te beginnen met het programma.”

Zendercoordinator Florent Luyckx:
“Bijna alle grote DJ’s van de Nederlandse radiostations startten ooit bij 3FM ”, zegt Florent Luyckx, zendercoördinator van 3FM. “Talent aan de 3FM opleiding krijgt de kans om in de nachten van 3FM mee te werken aan een programma en wordt daarbij intensief persoonlijk gecoacht”.

3FM DJ-opleiding
De 3FM DJ-opleiding is een instituut waar jaarlijks een tiental getalenteerde DJ’s de kans krijgt om nachtelijke vlieguren te maken en daarna door te groeien naar een groter publiek.

Voorwaarden
Deelnemers aan de opleiding mogen één maal per week een show maken gedurende de nacht. De 3FM DJ-opleiding duurt gemiddeld 2 jaar en onderscheidt zich door het praktijkgerichte programma in combinatie met intensieve individuele begeleiding.

Ook in de nacht?
Zie jij jezelf ook wel in de 3FM studio achter de knoppen zitten en ben je een bevlogen radiodier? Stuur dan je demo met je cv naar 3FM, ter attentie van Iwan Reuvekamp (iwan@3fm.nl). Voeg een audiofragmentje toe (geen 10 MB natuurlijk) of een link naar een fragment. Per post sturen kan ook:

Postbus 26444
1202 JJ Hilversum
Ster advertentie
Ster advertentie