3FM nieuws

Stromae brengt na acht jaar onverwacht single 'Santé' uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Stromae brengt na acht jaar onverwacht single 'Santé' uit

Het lange wachten wordt eindelijk beloond: Stromae is terug met nieuwe muziek! Met 'Santé' brengt Paul Van Haver, zoals hij eigenlijk in het echt heet, een ode aan diversiteit in het leven en zet hij mensen die in de luwte van de samenleving belangrijk werk verrichten in het zonnetje. En ohja, het is deze week de 3FM Megahit.

Comeback compleet

Eerder is bekend geworden dat Stromae weer gaat optreden op Werchter Boutique en dat er een tour aankomt. Maar, nu hebben we ook nieuwe muziek om naar te luisteren. Hij zegt zelf op Instagram: “Santé, Instagram! Het is goed om terug te zijn. Mijn gloednieuwe single is vanaf nu beschikbaar op alle platformen. Ik zie jullie om 18:00 uur op YouTube.” Dat gaat vast een spektakel worden.

Luister de nieuwe track hieronder

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sinds 2015 uit de schijnwerpers

Met ‘Alors On Danse’, ‘Papaoutai’ en 'Formidable' veroverde Stromae onze harten. Na het scoren van al deze hits, het uitbrengen van bijzondere videoclips en het doen van legendarische liveoptredens werd het stil. Hij verdween uit het leven in de spotlights, kreeg een burn-out door een slechte reactie op een malariamedicijn.

In 2013 verscheen Racine Carrée als laatste wapenfeit. Dit is het langverwachte vervolg daarop en smaakt naar meer. Hopelijk gaat dat wachten minder lang duren.

Ster advertentie
Ster advertentie