3FM nieuws

Laatste show Thé Lau met The Scene verplaatst naar HMH

  1. Nieuwschevron right
  2. Laatste show Thé Lau met The Scene verplaatst naar HMH

In verband met de overweldigende vraag naar kaarten is de laatste show van Thé Lau met The Scene verplaatst van Paradiso naar de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Thé Lau maakte onlangs bekend dat hij niet lang meer te leven heeft. Toch staat de zanger deze zomer op Pinkpop en treedt hij 17 juni voor het laatst op voor zijn fans.

Afscheidsoptreden verplaatst naar HMH

Er was zoveel animo voor het laatste concert van Thé Lau, dat de organisatie het optreden heeft verplaatst naar een grotere locatie: de Heineken Music Hall. Bezoekers die voor Paradiso tickets hebben gekocht worden geïnformeerd door Ticketmaster over de verplaatsing naar de Heineken Music Hall.

Thé Lau neemt afscheid op Pinkpop

Thé Lau vecht al lange tijd tegen kanker, maar heeft te horen gekregen dat hij de strijd gaat verliezen: volgens de doktoren heeft hij nog 6 tot 9 maanden te leven. Ondanks zijn ziekte staat Thé Lau deze zomer met The Scene op de planken tijdens Pinkpop. Voor de band wordt het een optreden met mixed emotions. Giel belde donderdagochtend 3 april met Thé Lau en had een emotioneel maar mooi gesprek met de zanger:

Ster advertentie
Ster advertentie