3FM nieuws

Nieuwe Bond-soundtrack is opgenomen, maar wie gaat hem zingen? - poll

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe Bond-soundtrack is opgenomen, maar wie gaat hem zingen? - poll

Toch altijd een dingetje: de themesong van de nieuwe James Bond-film. Hij schijnt al op tape te staan, maar wie hem inzong, weten we nog niet. En wie zou dat volgens jou eigenlijk het beste kunnen doen? Tijd voor een polletje.

Niet lang nadat er een nieuwe toevoeging aan de James Bond-filmreeks wordt toegevoegd, gonst het altijd van de geruchten rondom de soundtrack. Het liedje dat als begeleiding van de film (en vaak de openingscredits) uitgebracht word, is inmiddels een belangrijk onderdeel van het James Bond-plaatje.

Spectre-soundtrack

Vanaf 6 november kun je Daniel Craig weer zien shinen het volgende deel van de Bond-reeks, want dan zijn de kaartjes voor Spectre te koop. Het verleden van de agent maakt een bijzondere rentree, de organisatie SPECTRE is voor het eerst sinds Diamonds Are Forever weer in the picture en liggen MI6 en M. weer politiek onder vuur. Alle elementen voor een klassieker dus.

Regisseur Sam Mendes vertelde dat de soundtrack inmiddels is opgenomen, maar hij wilde niet zeggen welke zanger of zangeres of misschien wel band hem heeft gemaakt. Er gaan geruchten over Ellie Goulding (door een tweet van de zangeres), maar zeker weten we het absoluut niet.

Wie treedt er in de voetsporen van...

Het zijn nogal grote schoenen om te vullen. Een paar voorbeelden van klassieke Bond-soundtracks: 'Live And Let Die' van Paul McCartney, 'Diamonds Are Forever' en 'Goldfinger' van Shirley Bassey, 'Goldeneye' van Tina Turner of 'Skyfall' van Adele. Dat zijn niet de minsten die je zou moeten opvolgen voor de titeltrack van Spectre.

Wat vind jij? Wie zou het beste de volgende Bond-soundtrack kunnen maken?

Ster advertentie
Ster advertentie