3FM nieuws

Nieuwste album Justin Timberlake bijna miljoen keer verkocht

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwste album Justin Timberlake bijna miljoen keer verkocht

Het derde album van Justin Timberlake, The 20/20 Experience, is in één week tijd bijna een miljoen keer gekocht.

Justin Timberlake's nieuwste creatie, het album The 20/20 Experience, is in één week bijna een miljoen keer over de toonbank gegaan. Dat meldt persbureau AP op basis van cijfers van muziekmonitor Nielsen SoundScan.

Meer dan 900.000 exemplaren

Het is in het 22-jarig bestaan van muziekmonitor Nielsen pas achttien keer eerder voorgekomen dat een album in een week meer dan 900.000 keer werd verkocht. Een bijzondere prestatie dus!

Promotie The 20/20 Experience

Toch zijn de verkoopcijfers Justin Timberlake ook niet helemaal komen aanwaaien. De zanger heeft wel het een en ander gedaan aan promotie. Zo trad hij op tijdens de Grammy Awards en was hij gastheer in de late-nightshow Saturday Night Live. Daarnaast was Justin Timberlake ook een hele week te bewonderen in de concurrerende show Late Night with Jimmy Fallon.

Opvolger FutureSex/LoveSound

The 20/20 Experience, met onder andere de hit 'Suit & Tie', is het derde album van Justin Timberlake. Het is de opvolger van FutureSex/LoveSound, die in 2006 ook erg goed in de smaak viel en met meerdere Grammy's werd beloond. Justin Timberlake heeft al bevestigd dat er een tweede deel van The 20/20 Experience gaat verschijnen.

Ster advertentie
Ster advertentie