3FM nieuws
BNNVARA

Zes vragen aan Timo van Wodan Boys

foto: Tim van der Zalm
  1. Nieuwschevron right
  2. Zes vragen aan Timo van Wodan Boys

Op 3FM beginnen we het jaar goed door ons de hele maand januari onder te dompelen in de muziek van 2023. En daarom wijst 3FM-dj Luc Sarneel jou graag op de volgende band: Wodan Boys.

Wodan Boys

De Haagse band Wodan Boys is volgens Luc dé band die je dit jaar in de gaten moet houden. Als het aan hem ligt spelen deze mannen over een paar jaar ieder festival plat. En gelukkig begint bij de rest van 3FM het kwartje ook langzaam te vallen. Het is nu ook voor jou hoog tijd om ieder bandlid een beetje beter te leren kennen. Ieder weekend stelt Luc zes dezelfde vragen aan één van de Wodan Boys-boys. En afgelopen weekend was bassist van de band Timo Prins aan de beurt!

Quote

Ik denk dat ik een soort gunfactor heb van het leven, waardoor ik er altijd goed vanaf kom

Timo Prins - Wodan Boys

Zes vragen aan Timo Prins

De Muziek Van 2023

De hele maand januari staat 3FM in het teken van De Muziek Van 2023. Verwacht heel veel live muziek op de radio, meer nieuw talent op de playlist en de 3FM-dj's gaan je hier allemaal kennis mee laten maken. Daarnaast zijn 3FM en 3voor12 traditiegetrouw ook weer te vinden op ESNS (Eurosonic Noorderslag) in Groningen, het grootste showcase festival van Europa en wordt eind deze maand De Muziek Van 2023 bepaald. Een lijst met 10 Nederlandse talenten die in 2023 het verschil gaan maken, zowel in releases als live.

Ster advertentie
Ster advertentie