3FM nieuws

3FM New Music: Sander + Tessa Rose Jackson [Someone]

foto: Bibian Bingen
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM New Music: Sander + Tessa Rose Jackson [Someone]

In deze aflevering van de 3FM New Music podcast bespreekt 3FM-dj Sander Hoogendoorn de nieuwste muzikale release met Tessa Rose Jackson, ook natuurlijk bekend als Someone. Met o.a. de nieuwe van Gorillaz, Sigrid en Purple Disco Machine.

Heftige tijd in de lockdown

Sander praat met Tessa over hoe moeilijk de alsmaar voortslepende coronacrisis is: "Het is echt een lockdownnummer. Ik heb heel veel vrienden bad zien gaan in de lockdown. In een zwartgat zien verdwijnen. Veel muzikanten, boekers, programmeurs die hun hele hebben en houden hebben zien verdwijnen." Ze heeft een boodschap van hou vol en ga niet weg op single 'I'm Not Leaving'. Laat jezelf niet opvreten, trek je niet te ver terug.

Het afgelopen jaar heeft Tessa heel veel te maken gehad met teleurstelling: "Ik kan niet excited zijn nu, als ik dat wel ben en dingen gaan niet door. Dan ben ik vet teleurgesteld." Maar ja, tegelijkertijd moet je als artiest wel stappen maken. "Ik durf bijna niet meer teveel uit te kijken naar dingen."

Verdere line-up

De nieuwe releases die verder nog worden besproken zijn van Rico en Guan, Big Red Machine ft. Taylor Swift, Love Regenerator (Calvin Harris) ft. Eli Brown, Someone (natuurlijk), Remi Wolf, Courtney Barnett, Hand Habits en Prins S. en De Geit. Benieuwd wat ze daarover te zeggen hebben? Check de podcast hier of via je favoriete podcastplatform.

Ster advertentie
Ster advertentie