3FM nieuws

3FM bij huldiging Oranje

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM bij huldiging Oranje

Met diep respect stond 3FM dinsdag langs de Amsterdamse grachten en op het Museumplein. We huldigden het Nederlands elftal.

Op dag 2 na D-Day konden de meesten hun tranen net wegslikken als het gaat over de verloren WK finale. We zijn mans genoeg. Dus was het tijd om het Nederlandse elftal te eren. We hebben toch maar mooi de finale gehaald.

3FM vanuit Amsterdam

3FM houdt van mooi afgeronde verhalen. Dus was 3FM bij de huldiging. Rabradio met Bart Arens en de Coen en Sander Show kwamen live vanuit Brasserie De Keyzer aan het Museumplein.

Aan die Amsterdamse grachten

Giel ging eerst zeulen door Amsterdam om zo dicht mogelijk bij de spelers in de buurt te komen. Dobberend in een bootje op het IJ en daarna achterop de fiets door de bombolle stad. Sander begaf zich onder journalisten op de persboot. Zij braken in tijdens de uitzendingen.

;

Tomaten gooien naar Giel

Maar was jij toch je woede om de verloren finale nog niet helemaal kwijt, dan moest je zorgen] dat je een om uurtje of twaalf op het Museumplein was. Giel, overtuigd van de winst in de finale, heeft beloofd dat hij een tegenprestatie zou leveren als Oranje onverhoopt toch zou verliezen.

Je kon je woede botvieren op Giel. Om twaalf uur stond hij daar op een kar en mocht je ouderwets tomaten naar hem gooien.

Ster advertentie
Ster advertentie