3FM nieuws

Gitarist Tokio Hotel beboet

  1. Nieuwschevron right
  2. Gitarist Tokio Hotel beboet


Tom Kaulitz, gitarist van Tokio Hotel, werkte een fan nogal hardhandig uit de weg en dat is niet onbestraft gebleven.

Het lijken zulke lieve jongens, die van Tokio Hotel. Toch bewijzen ook zij dat supersterren ook last kunnen ondervinden van hysterische fans en daar niet altijd even netjes mee omgaan.

Blauw oog

In april spotte een fan (de inmiddels beruchte Perrine D.) Tom Kaulitz bij een tankstation in Hamburg. Tom had even geen zin in de fan en vloog zijn auto in. De fan liet het daar niet bij zitten en wilde per sé een foto van de rocker. Het hele gebeuren eindigde in een uitgedrukte sigaret tegen het autoraam en een blauw oog bij de fan.

Boete voor Kaulitz

Tom haalde uit toen mevrouw geen plaats wilde maken en dat is vastgelegd en kreeg hierdoor een beschuldiging van mishandeling en moedwillig eigendom vernielen. De rechtbank heeft Tom veroordeeld tot een boete van duizend euro en natuurlijk leert Tom van zijn foutje.

Toch wel lief

Dit weekend lieten de mannen van Tokio Hotel al zien dat ze lieverds zijn toen ze via DJ Bart met een superenthousiaste fan belden. Lisette was de gelukkige. En gelukkig was ze! Beluister het interviewtje dat bewijst dat ze écht wel aardig kunnen zijn!

Ster advertentie
Ster advertentie