3FM nieuws

3FM zond concert Adele volledig uit op 28 april

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM zond concert Adele volledig uit op 28 april

Het concert van Adele dat ze op 8 april gaf in Paradiso is door 3FM op 28 april eenmalig uitgezonden.

Twitter ontplofte. Facebook maakte overuren. Op Hyves gaven velen aan te luisteren naar het concert van Adele. De shoutbox op www.3fm.nl/socialradio draaide op volle toeren. Kortom, we kunnen wel stellen dat het een succes is geweest.

Eenmalig concert Adele op 3FM

Het concert dat Adele op vrijdag 8 april gaf in Paradiso is op 28 april integraal uitgezonden door 3FM. Want een paar 3FM'ers waren erbij (mazzelpikken). En hier achter de schermen hebben de achterblijvers het concert al even mogen beluisteren (mazzelpikken). Alle mazzelpikken waren dermate onder de indruk dat we tegen elkaar zeiden: dit MOETEN meer mensen horen! En nu zeggen we: dit MOETEN we nog eens doen. Maar ja, de deal met het team van Adele was dat we het eenmalig mochten uitzenden. Dus for now: helaas. Maar Adele en 3FM houden best van elkaar, dus wie weet...

Heb je 28 april geluisterd? En hoe vond je het?

We hebben diverse shouts, tweets en posts gezien in de trant van 'kippenvel' en 'tranen'. Was het zo goed? Ja dat was het. Mogen we dat zeggen? Ja dat mogen we zeggen. Toch? Wat vond jij ervan?

Ster advertentie
Ster advertentie