3FM nieuws

Deze 10 artiesten dragen altijd hetzelfde

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze 10 artiesten dragen altijd hetzelfde

Deze artiesten hoeven niet lang na te denken over wat ze aan trekken op het podium: dat is namelijk (bijna) altijd hetzelfde.

1. Adele

Een bekende modemerk heeft speciaal voor de 25-tour van Adele een jurk ontworpen. En ze draagt tijdens de hele tour dan ook niets anders dan dat. Oké, misschien als ze van 't podium is, maar verder draagt ze alleen deze zwarte glitterjurk.

2. Stromae

We kunnen deze Belgische zanger uittekenen in een hoogwaterbroek en een poloshirt of overhemd met korte mouwen. En da's niet alles: hij knoopt 'm helemaal dicht en maakt het geheel vaak af met een strikje. Zijn styliste bedacht deze look voor 'm, en daar was hij zó blij mee dat hij in 2015 met haar trouwde.

3. Sia

De outfit van Sia verschilt nog wel eens, maar je kunt er in ieder geval van op aan dat je haar gezicht niet ziet. Sia draagt namelijk altijd een enórme pruik die haar gezicht bedekt. En alsof dat niet genoeg aandacht trekt, zet ze er vaak ook nog een gigantische strik op.

4. Miley Cyrus

Ex-kindsterretje Miley komt eigenlijk vaker in het nieuws om wat ze níet aan heeft. En op zich is dat ook een signature look: zo weinig mogelijk kleding.

5. Daft Punk

Grote kans dat niemand deze mannen (zijn het mannen?) herkent zónder helmen op. Sinds 2001 hebben ze die dingen altijd op: in het begin ook nog met compleet robotpak, maar die dragen ze lang niet meer altijd. Naar 't schijnt kosten de helmen 30.000 dollar per stuk, maar voor 100 dollar kun je al een namaakversie kopen!

6. Katy Perry

Een bh die slagroom spuit, een popcornjurkje, verkleed als strandbal... Katy Perry wore it all. Als 't maar een flink decolleté, een kort rokje en een thema heeft, trekt Miss Perry het aan.

7. Florence Welch

De leadzangeres van Florence + The Machine houdt 't netjes: ze draagt eigenlijk altijd een lange, wijde broek of jurk op het podium. En ze heeft altijd blote voeten. Waarom dat is? "Waardeer je voeten. Ik ken te veel meiden die met bloedende voeten rondlopen omdat mooie schoenen nooit lekker zitten."

8. Lady Gaga

Tsja. Wat moet je nog over de outfits van Lady Gaga zeggen. Het is hysterisch, ze maakt er een statement mee en het ziet er niet altijd (eigenlijk nooit) heel comfortabel uit.

9. Coldplay

Coldplay heeft voor elke tour weer nieuwe outfits. Voor de Viva La Vida-tour droegen ze een soort Napoleon-achtige jasjes (die tegenwoordig in het Victoria & Albert museum hangen) en tijdens de Mylo Xyloto-tour leek 't alsof álles beschilderd was door een kleuter: inclusief kleding, gitaren en piano.

10. Beyoncé

Queen B. maakt met álles indruk tijdens een show, zo ook met haar kleding. Alhoewel ze wel bijna altijd hetzelfde draagt: een bodysuit (da's een soort gympakje) met glitters, leer en kant.

Ster advertentie
Ster advertentie