3FM nieuws

Ruby Wax bij Claudia

  1. Nieuwschevron right
  2. Ruby Wax bij Claudia
Ruby Wax, de Amerikaanse presentatrice en FuckFrau, was vrijdag in de 3FM studio om Claudia bij te staan met raad en daad.
Brutaal als de pest, goed gebekt en zo grappig als wat. Een omschrijving die zowel van toepassing is op de DJ van dienst als de gast in de studio die vrijdag 5 december langskwam. NIET Sinterklaas... maar Ruby Wax!

Mies Bouwman OF Ruby Wax
De legendarische tv-presentatrice werd door Wax gevolgd voor een nieuw TV-programma, Ruby Wax Goes Dutch. Het was ook voor Claudia een bijzondere ervaring. Toen Claudia zelf nog geen stapjes op tv had gezet, wilde ze graag de Nederlandse Ruby Wax zijn. En Mies Bouwman.

Absolutely Fabulous
Ruby Wax werd bekend met haar scherpe, humoristische en venijnige interviews op de BBC, waar zij diverse tv programma's presenteerde. Ook schreef zij (mede) de comedy Absolutely Faboulus.

De Breijstaete en plaatsvervangend Notaris
Vrijdagmiddag stond Ruby Claudia bij met raad en daad. Zo maakte ze haar opwachting in het radiofeuilleton De Breijstaete en nam zij, zo goed en zo kwaad als het ging, de productie van de uitzending op zich.

Vakvrouwen onder elkaar
Dat het nog even wennen was voor de Amerikaanse, bleek al aan het begin van het programma als Claudia haar uitmaakt voor vakvrouw! "Did you just call me a Fuckfrau? You're a fuck frau!"

>> Luister vrijdag tussen 12.00 en 14.00 uur naar Claudia D´r Op



































"Hello? Is this thing on?"






















Leon 'Player' Polman met wéér zo'n schitterend schepsel





















"Who is this chocolatefaced man behind me?"





















"Let me get this straight. An old man with hundreds of Black Pete's donates chocolate letters to children in your country?"


Ster advertentie
Ster advertentie