3FM nieuws

Coen en Sander managden Easy Joe en Only Seven Left

  1. Nieuwschevron right
  2. Coen en Sander managden Easy Joe en Only Seven Left


It's over: Coen vs Sander. Easy Joe en Only Seven Left werden onder de hoede genomen door Coen en Sander. Wie werd de beste bandmanager?

Coen en Sander zijn natuurlijk begaafde DJ's, maar ze hebben nog zoveel meer talenten. En die talenten willen ze graag delen.

Only Seven Left en Easy Joe

Coen en Sander hadden beiden een bandje onder hun hoede waarvan zij denken dat het alles in huis had om de sensatie van dit jaar te worden, die the X-factor heeft, if you will. Ze hielpen de bandjes met al hun wijsheid, inzicht en connecties naar een hoger niveau. Dat kon van alles zijn natuurlijk: de connecties, spiritual guidance of de juiste kledingsmaak. Coen dacht dat bandje te hebben gevonden in Only Seven Left en Sander geloofde met alles in Easy Joe.

Strijd der titanen

Uiteraard zit er ook een competitie-element in: Coen neemt het tegen Sander op én andersom. De beste manager wint, in ieder geval eer. Lees hieronder meer over de opdrachten.

>> Opdracht 1: op de gevoelige plaat
>> Opdracht 2: bekendheid scoren
>> Opdracht 3: coverbands
>> Opdracht 4: op TV
>> Opdracht 5: de luisteraar bepaalt

Luister

Je kunt luisteren naar de bandjes op de site van de Coen en Sander show!

>> Luister!

Coen wint!

De doorslag werd gegeven door een alles beslissende stemronde... Een hele ochtend lang heeft de diensdoende redacteur van de Coen en Sander Show de digitale stembiljetten tegen het licht gehouden en één voor één op een stapel gelegd. Turven tot hij erbij neerviel, maar na lang zwoegen was daar toch echt de uitslag: Coen heeft Only Seven Left de afgelopen weken het beste gemanaged. De indrukwekkende comeback van Sander mocht nét niet baten.

Ster advertentie
Ster advertentie