3FM nieuws

Alain Clark live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Alain Clark live bij Giel

Alain Clarks album Generation Love Revival ligt op 18 mei in de winkel en maandag 14 mei gaf hij alvast een voorproefje!

Giel primeurde de single 'Let Some Air In' al op dinsdag 8 mei, maar voor de live-versie moest je wachten tot maandagmorgen 14 mei.

This Is Gonna Work!

Generation Love Revival is alweer het derde studioalbum van Alain Clark. Hij begon zijn zangcarrière in het Nederlands, maar stapte al snel over op het Engels. De eerste single van het album Live It Out was 'This Ain't Gonna Work', maar gelukkig werkte het wel allemaal! Zijn tweede album Colorblind kwam in 2010 uit. En nu is het dus tijd voor album nummer drie. Misschien heeft Alain al wat laten horen van dit album op de verschillende Bevrijdingsfestivals waar hij als Ambassadeur van de Vrijheid stond!

Nieuw album Alain Clark

De releaseparty van Generation Love Revival vindt op 14 mei plaats in club Panama in Amsterdam. Maar 's morgens stond hij dus ook al live te knallen op De Speelplaats bij Giel! Als je wil weten hoe het met de zanger gaat, moet je naar zijn album luisteren. De relatie met zijn nieuwe vriendin Rosa is dé inspiratiebron van het album. Rosa is achtergrondzangeres bij Alain, en vindt het naar eigen zeggen niet raar om nummers over zichzelf te zingen.

Alain Clark laat lucht binnen op De Speelplaats

Alain bracht zijn nieuwe single 'Let Some Air In' ten gehore. Over dit nummer zegt hij dat het hem in moeilijke tijden hielp om een beetje lucht binnen te laten. Giel maakte al snel de vergelijking met Prince, John Legend en Anthony Hamilton. Naast zijn nieuwe single, speelde Alain een cover van 'Shadow Days' van John Mayer.

Alain Clark - 'Let Some Air In'

Ster advertentie
Ster advertentie