3FM nieuws

Dit wil jij weten over 3FM-dj's Vincent & Veronica

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit wil jij weten over 3FM-dj's Vincent & Veronica

Met de nieuwe programmering verwelkomt 3FM een aantal nieuwe gezichten op de zender. In de rubriek 'De 3' leer je deze nieuwe 3FM-dj's kennen, met deze week: Vincent & Veronica. Van hun 3 grootste red flags en gekste drugservaringen tot de laatste ontvangen DM's: deze zaken wist jij nog niet van Vincent & Veronica

'De 3' van Vincent & Veronica

Om hen nog beter te leren kennen, beantwoorden Vincent & Veronica vijf juicy vragen in de vorm van een top 3. Op de vraag wat de 3 grootste red flags van Veronica zijn, antwoordt ze: "Ik ben heel dramatisch, draag mijn eigen zin door en ik geef veel liefde wat op een verstikkende manier kan werken."

Gekke drugservaring

Vincent & Veronica kregen ook de vraag wat hun gekste drugservaring is. Veronica begint en zegt dat ze nog nooit in haar leven heeft gehad, dat ze van een heis van een joint 10 uur lang stoned is geweest. Maar de prijs voor de vetste ervaring gaat toch echt naar Vincent. Hij heeft namelijk een jointje met Drake en Rihanna gerookt. "Ik werd uitgenodigd op de after en The Weeknd was plaatjes aan het draaien, en op een gegeven moment komt opeens Rihanna binnen. Zij loopt straight naar Drake toe en ze beginnen te tongen. En toen ging Rihanna een héle strakke joint draaien. Never forget."

DM's

De 3 mooiste foto's op het Instagramkanaal van Veronica zijn volgens Vincent een foto van hen samen, een kiekje waar Veronica een pizza naar binnen werkt "in m'n natural habitat," en een foto waar Veronica schittert als cover model van een magazine.

Verder vertelt Vincent over de 3 laatste DM's die hij heeft ontvangen. Eentje is van Lange Frans die vraagt of hij langs kan komen bij 3FM. Vincent stuurt hem meteen een DM terug of ie een dansje wilt komen doen. Wie weet een primeur dus! Ook wordt hij nog bedankt in een voicememo door niemand minder dan Dev Hynes, beter bekend als Blood Orange voor het draaien van zijn muziek op de radio.

Hoewel Veronica het er benauwd van heeft gekregen, smullen wij van al deze juice en kunnen we niet wachten om het duo samen te horen in 'Wat Anders' elke zondag van 22:00 tot 1:00 uur.

Check hier 'De 3' met Vincent en Veronica:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie