3FM nieuws

Win 1 jaar lang elke week een gratis concert met de 3FM Bingo

  1. Nieuwschevron right
  2. Win 1 jaar lang elke week een gratis concert met de 3FM Bingo

Een lullig spelletje met een vette prijs, dat is de 3FM Bingo! Speel mee van maandag 10 t/m vrijdag 14 februari. Kras de liedjes en items af die je voorbij hoort komen tussen 09:00 uur en 21:00 uur en win 1 jaar lang elke week een gratis concert naar keuze!

Wat moet je doen?

Heb je afgelopen week de bingokaart gedownload? Top! Hoor jij de track of het item langskomen die erop staat? Kras 'm dan af. Heb je bingo? Ga dan als de wiedeweerga naar de 3FM app en stuur een berichtje met ‘BINGO + NAAM & LEEFTIJD’. Uit de mensen die in de eerste 20 minuten na het 'volle kaart'-moment appen, kiezen wij een winnaar. Hij/zij wordt later die dag verrast in de middagshow van 3FM.

Waar kan ik allemaal naartoe?

Als je wint, kun je naar elk concert dat je je maar kunt bedenken in Nederland. Je wint concerttegoed (200 euro per maand, een jaar lang) en het is helemaal aan jou om te bedenken hoe je dat inzet. Je kunt bijvoorbeeld ook om de week naar een concert gaan en telkens een vriend(in) meenemen, die dan ook gratis kan. Of sla er een paar over en ga met een groep naar een concert!

Spelregels

Benieuwd naar alle spelregels? Check ze hier. Succes!

Ster advertentie
Ster advertentie