3FM nieuws

Rogier Pelgrim, Backcorner Boogie Band, Dret & Krulle en Bobbi Eden live in de Freaknacht

  1. Nieuwschevron right
  2. Rogier Pelgrim, Backcorner Boogie Band, Dret & Krulle en Bobbi Eden live in de Freaknacht

Rogier Pelgrim, The Backcorner Boogie Band, Dret & Krulle en Bobbi Eden kwamen in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 mei langs bij Giel in de Freaknacht.

Het is flashback friday! Nu Giel voor zijn Wereldrecordpoging Radiomaken een week lang alle programma's overneemt, kon hij ook zijn oude vertrouwde Freaknacht weer doen.

Giel en de Freaknacht

Jarenlang was het Giels snoepwinkel: de Freaknacht. NachteGiel Beelen maakte vanaf 2006 de nacht van vrijdag op zaterdag onveilig, met de meest bizarre items en onderwerpen. Na heel wat vrijdagnachten in de studio doorgebracht te hebben, maakte Giel in augustus 2013 bekend het stokje een maand later over te dragen aan Sander Hoogendoorn.

Vrijdag Freaknacht!

Geen Freaknacht zonder live-muziek en dus heeft Giel voor zijn eenmalige comeback een mooi lijstje artiesten opgetrommeld. Beste Singer-Songwriter-zanger Rogier Pelgrim komt mooie liedjes spelen, terwijl Herndrik Jan Lovink met zijn The Backcorner Boogie Band De Speelplaats af komt breken. Perfecte Freaknacht hiphop wordt thuisbezorgd door Dret & Krulle. Als kers op de taart komt Bobbi Eden de show naar een nieuw hoogtepunt brengen. Een echte ouderwetse Vrijdag Freaknacht dus!

Rogier Pelgrim - 'Roll The Dice' live @ Giel

Rogier Pelgrim - 'Weight Upon Your Shoulders' live @ Giel

The Backcorner Boogie Band - 'When The Day Is Done' live @ Giel

The Backcorner Boogie Band - 'When The Day Is Done' (cover) live @ Giel

Dret & Krulle - 'Ik Doe Wat Ik Wil' live @ Giel

Ster advertentie
Ster advertentie