3FM nieuws

Haim en Gwen Stefani op nieuwe album Calvin Harris

  1. Nieuwschevron right
  2. Haim en Gwen Stefani op nieuwe album Calvin Harris

Calvin Harris heeft een indrukwekkend rijtje bekende namen weten te strikken voor zijn nieuwe album Motion, dat begin november 2014 verschijnt.

De Schotse DJ en producer Calvin Harris brengt 4 november zijn vierde album Motion uit. Op deze plaat staan, net als op de voorganger 18 Months, veel samenwerkingen met gastmuzikanten. Calvin onthulde zondag (5 oktober) op Facebook wie dat zijn.

Hurts, Ellie Goulding en meer

Calvin heeft nieuwe nummers gemaakt met Hurts en Ellie Goulding, waar hij eerder al eens mee samenwerkte. Verder zijn onder andere Gwen Stefani en rapper Big Sean op het album te horen.

Calvin Harris gaat niet meer voor de hits

Calvin weet als geen ander hoe je hits moet maken. Acht singles van zijn derde album 18 Months kwamen in de top 10 terecht. Toch vertelde Calvin in mei dat hij niet van plan was om zichzelf te herhalen. Hij zei dat hij het dit keer anders aanpakte in de studio.

Hij is niet meer uit op het scoren van hits. 'I'm doing more dance music that probably won't get into the charts. I was in the studio yesterday. I just want to make good music.'

Ster advertentie
Ster advertentie