3FM nieuws

Dazzled Sticks is in de studio bij Giel en speelt 'Iedereen Is Gek'

  1. Nieuwschevron right
  2. Dazzled Sticks is in de studio bij Giel en speelt 'Iedereen Is Gek'

Tjeerd Bomhof en Stick aka Dazzled Sticks kwamen langs bij Giel in de 3FM-studio en speelden het nummer 'Iedereen Is Gek'.

100.000 andere namen

Tjeerd Bomhof (Dazzled Kid) speelde al heel vaak bij Giel op 3FM. Dat komt natuurlijk in de eerste plaats omdat hij heel goede muziek maakt, maar misschien ook wel omdat hij zijn projecten altijd 100.000 andere namen geeft.

Ziggo Dome

Volgend jaar gaan we veel van Dazzled Kid en Sticky Steez horen. Ze zijn allebei veel bezig met muziek en Sticks staat zelfs in de Ziggo Dome. Hij was er nog nooit geweest en heeft gisteren rondjes gereden door de enorme zaal om te kijken wat er allemaal mogelijk is voor zijn show. Dazzled Kid is bezig met een wederopstanding, maar volgens hem zou dat uiteraard weer onder een andere naam kunnen.

Zo rappen bij 3FM. Lang voor in de file gestaan dus luisteren is 't minste wat je kunt doen.

Een foto die is geplaatst door Sticks (@sticks_insta) op 1 Nov 2016 om 11:58 PDT

'Iedereen Is Gek'

De nieuwe single van Dazzled Sticks heet 'Iedereen Is Gek'. Hierin dissen ze zo'n beetje iedereen die nu in het nieuws is. Op korte termijn komt er trouwens niet nog een samenwerking tussen de twee, want ze zijn dus hard bezig met hun eigen dingen. Maar: "het komt wanneer het af is!"

Sticks is trouwens ook bezit met de Multitrack, waar hij een stukje overheen gaat rappen. Hoe dat klinkt horen we vrijdag!

Ster advertentie
Ster advertentie