3FM nieuws

Pride week op 3FM: dit kun je verwachten

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Pride week op 3FM: dit kun je verwachten

Helaas opnieuw geen Canal Parade dit jaar, maar 3FM staat van 31 juli t/m 7 augustus volledig in het teken van Pride. Check hieronder wat er allemaal gaat gebeuren.

3FM Pride List

In de jaarlijkse 3FM Pride List bepaal jij wat erin komt door jouw 'out & proud'-track te delen. Wat was het moment waarop jij écht jezelf kon zijn? Het moment dat je 'out & proud' over straat liep? En nog belangrijker: welke track past daar perfect bij? Laat het 3FM weten en hoor jouw track terug in de 3FM Pride List 2021 op 7 augustus!

Behind My Scene

In Behind My Scene vertellen jongeren in het kader van Pride over hun coming-out of een ander bijzonder levensmoment. Acteurs van de YouTube-serie zetten die gebeurtenis vervolgens in scène. De eerste twee afleveringen staan al online, aankomende woensdag wordt de derde en daarmee laatste aflevering gedeeld.

Bekijk hier de eerste aflevering!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

High LGBTea

In de binnentuin van The Dylan in Amsterdam praten 3FM-dj Timur Perlin en programmamaker Julien Kooij met Jeangu Macrooy en Winfried Baijens. In een gezellige sfeer wordt gepraat over kwetsbare en persoonlijke onderwerpen waar jonge kijkers steun of verbinding uit kunnen halen. Acceptatie en representatie, het liefdesleven en idolen, het komt allemaal voorbij onder het genot van een high tea. Dinsdag 3 augustus 17:00 kan je High LGBTea bekijken via 3FM.nl/Pride!

foto: 3FM

High LGBTea

3FM Pride Podcasts

Check de 3FM Pride Podcasts met onder andere de Lesbische Liga, waarin 3FM-dj Vera en programmamaker Annefleur je door het aanbod in de media loodsen. Hoe staat het met de representatie van vrouwen die op vrouwen vallen?

Afterparty bij Vera On Track

Op 7 augustus sluit 3FM na de Pride List 2021 de dag af met een afterparty bij 3FM-dj Vera. Verschillende artiesten maken hun opwachting voor interviews en live optredens:

19:00 uur - Live-optreden van Babs
20:00 uur - Te gast: Janey Jacké, drag queen en finalist van Drag Race Holland
21:00 uur - Live-optreden van Alice Olsthoorn

3FM Pride Talkshow

De 3FM Pride Week sluiten we op 8 augustus af met de Pride Talkshow, gehost door 3FM-dj Vera en presentator Jurre Geluk. Te gast zijn Rocky Hehakaija, Storm Vogel, Splinter Chabot en Michiel Andeweg van hulporganisatie Hivos.

Blijf op de hoogte van al het bovenstaande en meer via 3FM.nl/Pride!

Ster advertentie
Ster advertentie