3FM nieuws

Trijntje naar het Eurovisie Songfestival 2015

  1. Nieuwschevron right
  2. Trijntje naar het Eurovisie Songfestival 2015

Het hoge woord is eruit! Trijntje Oosterhuis vertegenwoordigt Nederland in 2015 op het Eurovisie Songfestival in Wenen.

(fotograaf: Ben Houdijk)

Het is niet Alain Clark die ons gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Wenen in 2015. En ook niet Dotan, maar Trijntje Oosterhuis! De zangeres bevestigde haar deelname op 10 november in het Radio2-programma Gouden Uren.

College Tour

De geruchtenmolen rond Trijntje's deelname begon pas echt goed te draaien toen Anouk op vrijdag 7 november in de uitzending van College Tour liet doorschemeren dat Trijntje komend jaar naar het Eurovisie Songfestival gaat. Toen presentator Twan de zangeres vroeg of het klopte dat Trijntje de Nederlandse inzending wordt voor het zangfestijn, antwoordde Anouk: "Ik kan zo slecht liegen."

Even bellen met Trijntje

Timur en Rámon wilden Trijntje graag feliciteren en belde de zangeres even op. Maar de grote vraag was natuurlijk: wat voor liedje wordt het? Daar kan ze nog niet veel over zeggen. Wel dat het totaal iets anders wordt dan we zouden verwachten. Maar dat is ook niet zo gek, want niemand minder dan Anouk heeft het nummer gemaakt. Als ervaren Eurovisie Songfestival-kandidaat moet Anouk er wel iets heel moois van kunnen maken. Twee jaar geleden wist ze zelf de negende plek te behalen met het nummer 'Birds'.

Ster advertentie
Ster advertentie