3FM nieuws

Olivia Rodrigo scoort 3FM Megahit met ‘get him back!’

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Olivia Rodrigo scoort 3FM Megahit met ‘get him back!’

Precies twee weken geleden kwam haar nieuwe album GUTS uit. Met bijna 100 miljoen streams in de eerste week is het Olivia Rodrigo’s tweede nummer 1-album na SOUR. Na dit grote succes is het natuurlijk logisch dat de 20-jarige zangeres de 3FM Megahit pakt met een nummer van deze plaat. Je hoort ‘get him back!’ daarom deze week extra vaak op 3FM!

‘get him back!’

Als je aan Olivia Rodrigo denkt, dan denk je waarschijnlijk aan herkenbare tracks over liefdesproblemen en ‘get him back!’ is daarop geen uitzondering. Zoals de titel al suggereert gaat het pop-punk nummer over het terugwinnen van haar ex. Maar wil ze nou echt weer een relatie met de man die haar hart heeft gebroken of wil ze toch wraak nemen? Dat weet Olivia zelf ook nog niet: “Do I love him? Do I hate him? I guess it's up and down”.

Afgaande op de lyrics, speculeren fans dat het nummer gericht is aan haar ex Adam Faze.

Schrijfproces

Olivia vertelt in een gesprek met Apple Music dat het geen makkelijk proces was om ‘get him back!’ te schrijven. “We schreven een nummer dat ik niet leuk vond en ik kreeg een totale inzinking.” zegt de zangeres. Na het nemen van een pauze werd ‘get him back!’ uiteindelijk één van haar favoriete nummers. Vooral over het refrein is ze tevreden. “Het blijft plakken en het voelt als iets waarvan ik zou willen dat het publiek het zingt.”

Een leuk feitje over de videoclip van ‘get him back!’ is dat ‘ie volledig is geschoten met de nieuwste iPhone! Na ‘vampire’ en ‘bad idea right?’ is het de derde clip die Olivia uitbracht voor het nieuwe album. Bekijk hem hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ziggo Dome

Gister ging de kaartverkoop voor de GUTS world tour van start, waarvoor fans zich eerst moesten registeren. Olivia komt ook naar Nederland en staat op 24 en 25 mei 2024 in Ziggo Dome.

Ster advertentie
Ster advertentie