3FM nieuws

Platina voor Mylo Xyloto en Coldplay live op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Platina voor Mylo Xyloto en Coldplay live op 3FM

Coldplay's Mylo Xyloto was binnen 1 dag goud en is inmiddels zelfs al platina. En 2 november is Coldplay live te horen op 3FM.

Niet alleen in het thuisland van de Britse band verkoopt het nieuwe album ontzettend goed, ook in Nederland vliegt het over de toonbank.

Mylo Xyloto op nummer 1 en platina

Mylo Xyloto kwam afgelopen vrijdag (28 september) meteen binnen op nummer 1 in de Nederlandse Album Top 100. Die dag bereikte het ook gelijk de gouden status. Dat betekent dat er meer dan 25.000 exemplaren van zijn verkocht. En op 1 november meldde de platenmaatschappij van Coldplay dat Mylo Xyloto platina is. Het vijfde studioalbum is dus in de paar dagen dat het uit is, meer dan 50.000 keer verkocht.

Coldplay 2 november live op 3FM vanaf 21.00 uur

Coldplay staat morgen (2 november) live in Keulen. Dit intieme concert is speciaal voor de selecte groep 3FM luisteraars die kaarten heeft gewonnen. Maar er is ook goed nieuws voor wie niet tot de gelukkige winnaars behoort, 3FM mag het concert integraal live uitzenden! Deze uitzending start om 21.00 uur in MetMichiel en vanaf 22.00 uur neemt 3VOOR12RADIO het stokje over.

>> Meer over Coldplay live op 3FM

Ster advertentie
Ster advertentie